Håll dig uppdaterad på spelnyheter

Med så många spellanseringar kan det vara en otroligt tuff uppgift att hålla koll på alla nyheter och recensioner. Hur ska en hängiven spelare som spenderar långa stunder framför en skärm i nått spel kunna vara uppdaterad varje minut om det senaste nytt om deras favorit spelserier?gaming newsTursamt nog finns det ett flertal webbplatser som är dedikerade platser för att hjälpa dig att hålla dina fingrar på den digitala pulsådern och vi ska diskutera några av de mest populära.

IGN

Med en beräknad besökar siffra på 20,5 miljoner besökare per månad hamnar IGN på en av de mest traffikerade webbpaltserna för spelsidor på nätet. De förser sina besökare med nyheter, recensioner, guider och smygtittar på alla stora format, så väl som att hålla dig uppdaterad på senaste TV, film och pop-kultur nyheter runt om i världen.Webbpaltsen erbjuder en stor mängd av stilrena och välproducerade videos med fördjupade intervjuer med spelutvecklare och speldesigners som ger spelare en inblick i spelutvecklingens värld.

The Escapist

The Escapist tar på sig en mer underhållningsfokuserad antagande till videospel. En av deras höjdpunkter är Ben “Yahtzee” Croshaws “Zero Punctuation” – En frenetiks, andlös animerad recenson av nya (och ibland gamla) videospel. Förvarning dock, detta är inte säkert för arbetsplatser och du behöver ha en väldigt öppensinnad attityd för att kunna njuta av hans lite mörkare humor.Om du njuter av “Mystery Science Theatre” stil av sarkastiska kommentarer, ta då en titt på “Unskippable” som petar på videospelens tvångs utläggning. The Escapist caterar också TV och Filmvärldens beundrare, samt mer traditionella brädspel eller kort spel och rundar också av med ett erbjudande av det senaste ifrån teknikens och vetenskapens värld.The Escapist har även ett flertal klockrena webbserier som Critical Miss vilket tar en sidotitt på spel och framhäver en kvinnlig spelkritiker som försöker klara av det moderna livet.